CP&B London

The global, award-winning creative and advertising agency CP+B called us in late 2014 to rework their beautiful listed building. We collaborated with them to create a fully functional and stylish workspace to cater to all of their needs. The space in a former tram shed had striking architectural features but was disfunctional in its user experience & usability; this huge space had a couple of very small tea points which could not be used by more than a few people at one time. We created a fantastic cafe/kitchen/collaborative space on the mezzanine that overlooks the space and made brilliant informal working areas. We created a layout that allowed for giant long runs of desks for the teams and in addition overhauled reception to give it some wow whilst adding a master boardroom.