MVF Wilkin Street

Our 2nd project with MVF was to totally redesign the working space of MVF Wilkin Street a space residing in a railway arch; the building had character but was in need of a total rebuild and refresh. This site is home to MVF's call centre and we wanted it to be more than just a sea of desks and reflect the company's style and ethos that the other sites share.


We redesigned the kitchen / social area adding in a stylish soft seating area, utilising lots of foliage and greenery to make use of the fantastic light and high ceilings. A fun neon sign added colour and reinforces the brand of MVF. Booth style meeting rooms bursting with character allow private spaces for one to ones & coaching sessions.

THe work stations are broken up with more plants and once plain white walls have been replaced with colourful murals we designed in house.

We already have another project about to complete with them & are looking forward to working with MVF on further projects in the future. We think we can keep up with them, just about ; )